Budi dio naše mreže

Nakladna kuća Verbum od 15. siječnja do 15. veljače u svim knjižarama Verbum i na web knjižari organizira prodajnu akciju "Uzmi 3 - plati 2".

/ dt

Ovom akcijom u bilo kojoj od 13 knjižara diljem Hrvatske (Split, Zagreb, Osijek, Rijeka, Zadar, Šibenik, Dubrovnik, Varaždin, Slavonski Brod, Požega i Vinkovci) i na web knjižari svaki kupac ima pogodnost da za tri kupljene knjige u izdanju nakladne kuće Verbum jednu od njih dobije potpuno besplatno, a besplatna je ona knjiga s najnižom cijenom.

Ovom prigodom moguće je birati iz Verbumove ponude preko 550 vrijednih i zanimljivih naslova, a o kojim je knjigama riječ možete pogledati ovdje. U ovu akciju uključeni su i Verbumovi noviteti od kojih izdvajamo veliku knjigu od čak 303 pitanja i odgovora o vjeri i životu omiljenoga hrvatskog svećenika don Damira Stojića “Don Damir odgovara“. Knjiga na preko 550 stranica sadrži mnoštvo temeljnih vjerskih pitanja, pitanja o Svetom pismu, sakramentima, življenju vjere u svakodnevici, hodanju, spolnosti i partnerstvu, o praznovjerju i alternativi itd.

Od zanimljivih naslova tu je i knjiga “Kako uspjeti u smrti” poznatog francuskog filozofa i intelektualca Fabricea Hadjadja koji u ovoj knjizi progovara o smrti kao o životnoj prilici za svakoga od nas. Za razliku od priručnika samopomoći koji postojanje svode na recepte za uspjeh, autor nudi antimetodu kojom možemo prihvatiti i neuspjeh i strah te se otvoriti onomu što nas nadilazi.

Među novitetima je “Ljubav koja spašava“, zbirka dosad uglavnom neobjavljenih propovijedi pape emeritusa Benedikta XVI. u kojima se bavi omiljenom temom o kojoj je svjedočio više od bilo koje druge: temom ljubavi.

Zatim, tu je snažna, dramatična i istinita priča “Bakhita“, autorice Veronique Olmi, o Jozefini Bakhiti koja je bila ropkinja, sluškinja i redovnica i koja je u povijest upisana kao svetica Katoličke Crkve. Ovo remek-djelo osvojilo je prestižnu francusku književnu nagradu Prix du roman Fnac i dospjelo u finale svih najuglednijih francuskih spisateljskih nagrada.

Od noviteta valja spomenuti i naslove iz Verbumove popularne biblioteke Populus “Protiv plime“, Elizabeth Camden i “Učiteljeva kći“, Julie Klassen. Zatim naslov “Praznovjerje razvoda“, jednog od najpoznatijih i najvještijih pisaca i katoličkih umova svih vremena Gilberta Keitha Chestertona u kojoj on upozorava da će banaliziranje rastave voditi k banaliziranju braka i zajedničkoga života, a u konačnici uništenju obitelji. Danas bolje no ikada vidimo koliko je bio u pravu. Zato je ova jasna i živahna obrana normalnoga i dalje svježa i poticajna. U poticajnoj knjizi “Božanska romansa” poznati biskup i duhovni autor Fulton Sheen na svoj neponovljiv način progovara o božanskoj romansi – ljubavnoj vezi između Boga i čovjeka, istražujući tajnu Božje ljubavi prema nama i otkrivajući nam Boga koji nas toliko ljubi da kreće u potragu za svakim čovjekom. Sheenovo naučavanje, propovijedanje i pisanje poučilo je, prosvijetlilo i nadahnulo milijune ljudi tijekom njegova ispunjena i aktivna života, a ovaj njegov duhovni biser zasigurno će nadahnuti i suvremene čitatelje.

Ako vas dakle zanimaju knjige vjerske i duhovne tematike, dobri romani, korisne knjige bračne i obiteljske tematike, knjige o zdravlju, publicistička i humanistička djela, kao i probrane knjige za djecu i mlade, posjetite knjižare Verbum od 15. siječnja do 15. veljače ili web knjižaru www.verbum.hr i odaberite nešto za sebe i svoje najdraže među Verbumovim izdanjima

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja