Budi dio naše mreže

Vanessa Mioč održala je svoj prvi samostalni koncert duhovne glazbe u središtu Zagreba 26. prosinca, tijekom adventa na Zrinjevcu.

/ dt

Tijekom adventa na Zrinjevcu, u središtu Zagreba, održalo se nekoliko koncerata. Dan poslije Božića, 26. prosinca, ondje je svoj prvi samostalni koncert duhovne glazbe održala Vanessa Mioč, javili su iz MZ Srce Isusovo.

Usprkos niskoj temperaturi zraka i snijegu koji je padao, okupilo se mnoštvo ljudi koji su uživali u slavljenju Gospodina. Vanessa i bend pobrinuli su se za dobru atmosferu pjevajući najpoznatije pjesme duhovne glazbe. Bilo je lijepo vidjeti ljude koji bi, prolazeći Zrinjevcem, zastali i oduševljeno sudjelovali u koncertu. Vanessu je više puta publika pozivala na bis, pa je tako otpjevala još nekoliko dodatnih pjesama, među kojima i svoju novu pjesmu Imaš Oca, koju smo tako prvi put uživo čuli.

Vanessa Mioč / Foto: MZ Srce Isusovo

Vanessa je oduševljeno izjavila: „Srce mi je ispunjeno iskrenom radošću i trebat će vremena da mi se slegnu svi dojmovi. Moram priznati da mi nije bilo svejedno kako će proći ovaj koncert s obzirom na lošu vremensku prognozu, ali ova je publika večeras pokazala da je ni hladnoća ne može obeshrabriti u slavljenju velikog blagdana Sv. Stjepana. Bilo mi je divno s pozornice vidjeti članove svoje obitelji, prijatelje i članove Molitvene zajednice Srce Isusovo koji su mi tijekom mojega glazbenog i duhovnog sazrijevanja postali druga obitelj. Zahvalna sam i spremna za nove izazove!“

Bio je ovo lijep božićni doživljaj u središtu Zagreba, zaključuju iz MZ Srce Isusovo.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja