Budi dio naše mreže

"Hvala svima! Prvo dragom Bogu, našim volonterima i dobrotvorima. Svima! Puno se vas uključilo u akciju, od naših vrijednih kuharica koje su marljivo pripremile zimnicu do onih koji su danas prodavali!", poručio je fra Vladimir Vidović, voditelj Pučke kuhinje na Svetome Duhu, nakon održanog Sajma zimnice za Pučku kuhinju u nedjelju, 18. listopada.

/ mp

Prenosimo status fra Vladimira Vidovića na Facebooku:

“I ove godine Pučka kuhinja na Svetom Duhu organizirala je sajam zimnice u župi sv. Antuna Padovanskog. Ovom humanitarnom prodajom prikupljana su sredstva za djelovanje Pučke kuhinje. Svetoduška Pučka kuhinja svakodnevno pripremi 400-tinjak toplih obroka te ih podijeli potrebitima. Hvala svima koji su i ove godine pomogli u realizaciji ove karitativne akcije. Pomažući jedni drugima zajedno rastemo u ljubavi!

Nedjelja zahvalnosti za Božja dobročinstva i plodove zemlje, u okviru koje se održala i ova akcija, uistinu je poticaj i nadahnuće da i dalje ustrajemo u činjenju dobra uvijek se uzdajući u Gospodina!

Hvala svima! Prvo dragom Bogu, našim volonterima i dobrotvorima. Svima! Puno se vas uključilo u akciju, od naših vrijednih kuharica koje su marljivo pripremile zimnicu do onih koji su danas prodavali!

Zahvalni za svaki vaš dar ponizno se preporučujemo i dalje! Ne zaboravi! Ljubav se uvijek nada.”

Sajam zimnice u Župi sv. Antuna Padovanskog

Sajam zimnice u Župi sv. Antuna Padovanskog

Sajam zimnice u Župi sv. Antuna Padovanskog

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja