Budi dio naše mreže

“Prijateljstvo jednostavno nastaje, baš kao i ljubav!” geslo je sustava "Prijatelji HKR-a“ koji Hrvatskom katoličkom radiju kao neprofitnoj radio postaji pomaže u radu našeg radija. HKR u svakodnevnom programu rado komunicira sa svojim prijateljima pa tako dobivamo i razne poruke podrške.

/ HKM

Dan nam je uljepšala poruka mame Ane Karlović s fotografijom sina Tome koji “spava uz divne glasove i glazbu s najboljeg radija”.

Drago nam je što ste s nama jer na taj način dijelimo svakodnevicu i ljepotu zajedništva u Kristovoj Crkvi. Naša sve brojnija obitelj prijatelja i slušatelja razlog je našeg postojanja! Zato je nemoguće ostati ravnodušan na fotografiju koja pokazuje kako je Hrvatski katolički radio dio jednog djetinjstva i odrastanja. Istovremeno smo ponosni, radosni, ali i svjesni svoje odgovornosti. Neka nam zagovor Nebeske Majke pomogne da svoje poslanje vršimo radosno i s pouzdanjem u njenog Sina koji je put, istina i život.

Toma Karlović

Svih ovih godina pozivamo sve koji nas slušaju i prepoznaju vrijednosti koje emitiramo putem naših radio valova da nam se pridruže i postanu naši dobročinitelji pomažući nam financijskim prilogom i da na taj način budu naš potporni stup u opstojanju i pokrivanju velikih troškova koje zahtijeva jedna radio postaja s nacionalnom koncesijom, a s ograničenim marketinškim udjelom u programu.

KAKO POSTATI PRIJATELJ HKR-a:

  • pozivom na broj telefona 01/460-9999, 01/5635-100 ili 01/5635-096
  • ispunjavanjem elektronske pristupnice na mrežnoj stranici HKR-a https://hkr.hkm.hr/sustav-prijatelja/
  • slanjem e-maila sa svojim podacima na adresu: prijatelji@hkm.hr
  • ispunjavanjem pristupnice iz našeg letka i slanjem na našu adresu: Hrvatski katolički radio, Ksaverska cesta 12a, 10000 Zagreb

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja