Budi dio naše mreže

Uključite se u "Utrku za život"!

Udruga “Hrvatska za Život” nastavlja s provođenjem svojih projekata, a jedan od brojnih je i sportsko-rekreativni - Utrka za život. Treća utrka za život održat će se u subotu, 20. lipnja, a započet će u 11 sati na zagrebačkom Bundeku (dječja utrka održat će se u 10 sati). Start/cilj Utrke je kod ljetne pozornice na Bundeku.

/ mp

Prijavnica za utrku za odrasle nalazi se na ovoj poveznici OVDJE.

Kotizacija/donacija za sudjelovanje u utrci odraslih je simboličnih 50 kuna, od koje svaki sudionik na poklon dobiva majicu i okrepu. Preostali iznos od kotizacija upotrijebit će se kao donacija za pomoć majkama, trudnicama i njihovoj djeci, štićenicima o kojima brine udruga „Hrvatska za Život‟. Sama staza utrke za odrasle dugačka je otprilike 6800 metara.

Dječja utrka počinje u 10 sati, a provodi se u 3 kategorije (od 0 do 3 godine, od 3 do 6 godina i od 6 do 9 godina). Prijavnica za utrku za djecu nalazi se na ovoj poveznici OVDJE.

Za dječju utrku nema kotizacije, no može se dati dobrovoljna donacija. 

I ove se godine na poseban način pozivaju sportaši, rekreativni i profesionalni, roditelji s djecom te pojedinci treće životne dobi da svojim sudjelovanjem pomognu u izgradnji kulture života. Prva tri trkača i prve tri trkačice u obje skupine (djeca i odrasli) bit će nagrađeni prigodnim nagradama. Utrku će obogatiti i gosti iznenađenja koji su svoj život posvetili brizi za trudnice, majke i očeve s djecom u potrebi.

Za više informacija obratite se na e-mailutrkazazivot@gmail.com

Obratite nam se

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja