Budi dio naše mreže

„Nasljeduj sv. Josipa” još jedna je inicijativa projekta „Muževni budite” kojom se želi svrnuti pozornost na pobožnost prema sv. Josipu, duhovnom ocu, ali i na njegov primjer muževnosti i očinstva koji bi se trebalo truditi nasljedovati.

/ mp

Ova inicijativa započinje 15. veljače i traje do same svetkovine sv. Josipa, 19. ožujka. U tom se vremenu od 33 dana dublje upoznaje s likom i djelom sv. Josipa i različitim njegovim aspektima koji svim muškarcima mogu biti primjer.

Na zadnji dan inicijative može se izmoliti i posveta sv. Josipu i tako posvetiti sebe i vlastitu obitelj glavaru slavne obitelji.

Ovu inicijativu “Muževni budite” smatraju  jednom od naših najvažnijih inicijativa jer je u današnjem svijetu sveopće krize muževnosti i očinstva potrebno svoj pogled usmjeriti na svece koji svojim kreposnim životom mogu biti uzor nama muškarcima.

Jedan od njih je svakako sv. Josip kojeg s pravom možemo zvati svecem trećeg tisućljeća.

Prijave za ovu inicijativu moguće su javljanjem na mail projekta muzevnibudite@gmail.com s naznakom „Nasljeduj sv. Josipa” do 15. veljače navečer. Prijavljenima će svaki dan dolaziti poticajni citati, razmatranja i molitve sv. Josipu.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja