Budi dio naše mreže

"Djeca kao djeca! Imaju svoje potrebe i želje! Skromno su nam šapnuli svoje želje! A mi smo tražili da na popis stave sve potrebe. Vjerujući u ovu čaroliju, vjerujemo da ćemo uspjeti u svemu", poručuju organizatori humanitarne akcije "Mrvica ljubavi".

/ hk

“Ljubav je sila koja pomiče granice dobrote”, ističu organizatori humanitarne akcije “Mrvica ljubavi”. Akcija je to u kojem se prikupljaju sredstva za djecu u Domu sv. Josipa i Domu sv. Terezije od Malog Isusa na zagrebačkom Vrhovcu.

“U ta dva topla doma nalazi se 53 djece uzrasta od 5 do 18 godina života! Djeca kao djeca! Imaju svoje potrebe i želje! Skromno su nam šapnuli svoje želje! A mi smo tražili da na popis stave sve potrebe. Vjerujući u ovu čaroliju, vjerujemo da ćemo uspjeti u svemu”, poručuju organizatori.

Kako se tijekom godina krug ljudi u ovoj priči širi sve brže i brže, organizatori su ove godine to podignuli na jedan viši nivo te su akciju prijavili kao organiziranu humanitarnu akciju s otvorenim žiro računom u Privrednoj banci Zagreb.

Ljubav je sila koja pomiče granice dobrote!

“Ako imate nešto od ovih stvari nekorišteno ili imate mogućnost kupiti jeftinije, javite nam točno što! Garaža u Trokutu čeka! Od svih novčanih sredstava planiramo kupiti potrebna sredstva te naravno tradicionalne poklon bonove, da si klinci kupe ono što žele”, ističu iz organizacije akcije.

Donirati možete uplatom na žiro račun Humanitarne akcije: HR 0723400093113288144 otvoren u Privrednoj banci Zagreb d.d. do 22. prosinca, ili u stvarima koje su potrebne za svakodnevni život u domu. Popis potrebnih stavri pronađite na Facebook stranici humanitarne akcije “Mrvica ljubavi”.

“Nikada se ne smijete zadovoljiti s tim da im date samo mrvice koje su ostale nakon gozbe. Morate odvojiti od svojega izobilja i pomoći im. I morate se prema njima odnositi kao prema gostima za svojim obiteljskim stolom”, zaključili su u svome pozivu organizatori akcije “Mrvica ljubavi”.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja