Budi dio naše mreže

Kao i svakog trećeg petka u mjesecu, i ovog petka 17. lipnja, katolička karizmatska zajednica Božja pobjeda organizira cjelonoćno klanjanje za našu domovinu. Nakana klanjanja je da se dogodi krštenje u Duhu Svetome svih kršćana u hrvatskom narodu, a osobito mladih. Klanjanje će započeti u 22h u crkvi Svete Mati Slobode (Ulica don Petra Šimića 1), a završit će u subotu ujutro uoči svete mise u 7h.

/ im

Ovo je već tradicionalno klanjanje koje organizira katolička karizmatska zajednica Božja pobjeda. Klanjanje za našu domovinu organiziraju svaki treći petak u mjesecu. Na svojim društvenim mrežama pozvali su sve da im se priključe, a napose mlade. “Dođite, molite zajedno s nama!”, napisali su. Klanjanje će započeti u 22h u crkvi Svete Mati Slobode (Ulica don Petra Šimića 1), a završit će u subotu ujutro uoči svete mise u 7h.

Podsjetimo, Karizmatska zajednica mladih “Božja pobjeda” osnovana je 2007. godine u župi Duha Svetog na Jarunu. Zajednica njeguje karizmatsku duhovnost kao članica Obnove u Duhu Svetom Zagrebačke nadbiskupije, a susreti se sastoje od slavljenja, molitve, pouke, svjedočanstava i klanjanja pred Presvetim Oltarskim Sakramentom. Vizija zajednice je mlade ljude dovesti do susreta sa živim Kristom koji preobražava živote i koji je jedini Put, Istina i Život.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja