Budi dio naše mreže

Molitvena kampanja „40 dana za život“, 15. u nizu u Splitu počela je u srijedu, 22. rujna i do 31. listopada na dvije lokacije, ispred rodilišta na Firulama te ispred poliklinike Cito molit će se za prestanak pobačaja, za sve one koji su ranjeni pobačajem, za liječnike i medicinsko osoblje, kao i za sve one koji na bilo koji način podržavaju pobačaj.

/ mp/IKA

Molitelji se okupljaju na molitveno bdjenje dva puta godišnje po 40 dana kako bi svojom prisutnošću bili posljednji znak nade onim majkama koje razmišljaju o pobačaja te prvi znak milosrđa onima koji su pobačajem ranjeni.

Otvorenje jesenske kampanje u Splitu proteklo je u svečanom i toplom ozračju, a mjesto bdjenja blagoslovio je bolnički kapelan don Šimun Doljanin, te uputio moliteljima riječi ohrabrenja. Po završetku programa otvorenja, prisutni molitelji su se uputili u bolničku kapelu gdje je don Šimun slavio misu za blagoslov jesenske kampanje.

U cijeloj Hrvatskoj molitveno bdjenje se odvija u 34 grada i 36 mjesta bdjenja pred bolnicama i domovima zdravlja. Zaštitnik jesenske kampanje je sv. Mihael Arkanđeo. Tijekom cijele kampanje sva mjesta bdjenja obići će se sa zastavom svetog Mihaela, darom o. Marka Glogovića inicijativi, kako bi i na izvanjski način posvjestili zaštitu nebeskog vojskovođe u ovom duhovnom boju.

Zadnji dan jesenske kampanje u Splitu održat će se marijanska procesija za život u čast Bezgrešnom Srcu Marijinu.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja