Budi dio naše mreže

Riječ je o dvije klape i njihovim božićnim izdanjima, a kao treći je jedan hercegovački franjevac kantautor duhovne glazbe, čije ime svi naši čitatelji i slušatelji sigurno znaju, a iz LTV-a već sada poručuju s obzirom da su sve tri nominacije njihove: 'Mi se već sada osjećamo pobjednicima'.

/ anh

Na ovogodišnjem 31. Porinu diskografska kuća Laudato Music imat će čak tri nominacije u kategoriji za najbolji album duhovne glazbe, izvan klasične i džez-glazbe.

Nominiran je tako album ‘Ditiću malom hodite’ klape Cesarice koja je prva ženska klapa u Republici Hrvatskoj. Glazbeni producenti i urednici albuma su Ani Vuletić, Vedrana Šiša i Jurica Petar Petrač.

Drugi nominirani album je ‘Vrijeme s Tobom’ kantautora fra Marina Karačića, a uredili su ga ŠVIGI®, Luka Kotlar, Đuro Ravenščak i Lovro Knežević.

Treće nominirano izdanje – koje isto potpisuje Laudato TV – opet je jedna klapa, ali muška i to iz Posušja. Riječ je o klapi Zvizdan za album ‘Zvizdan o Božiću’ čiji je urednik Marko Tomasović.

„Presretni smo što je rad Laudato Musica prepoznat od struke. Zahvaljujem svim autorima na suradnji i čestitam od srca. Neka najbolji odnese pobjedu, a Laudato Music se već osjeća pobjednikom”, izjavio je diskografski urednik Laudato Musica Luka Kotlar.

Dodajmo da će se dodjela nagrade Porin održati u subotu, 23. ožujka, u zagrebačkom HoB-u. Ukupno je 38 kategorija.

 

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja