Budi dio naše mreže

„Serviram as za novi start“ humanitarna je akcija koju je pokrenuo Caritas Dubrovačke biskupije u suradnji s hrvatskom tenisačicom Anom Konjuh kao izazov na platformi „Čini pravu stvar“.

/ md

U akciji je dosad prikupljeno 62.859 kuna, izvijestila je Dubrovačka biskupija.  Do završetka akcije 3. veljače potrebno je prikupiti ostatak do punog iznosa od 170 tisuća kuna.

Tim novcem kupit će se posebni automobil koji će uvelike olakšati život jednom Dubrovčaninu s invaliditetom i njegovoj obitelji.

Uz zahvalu za prikupljeni novac ovih dana Ana Konjuh je u svojoj objavi ponovo podsjetila na tu akciju i potaknula na sudjelovanje: „…iako smo daleko od konačnog cilja još uvijek možemo puno toga učiniti. Naše malo nekome je puno. Priključite se već danas i pomozimo našemu sugrađaninu u bitci za bolju budućnost. Hvala Vam.“

Podsjetimo, humanitarna akcija „Serviram as za novi start“ pokrenuta je na Međunarodni dan osoba s invaliditetom 3. prosinca. Prikupljaju se novčana sredstava za kupnju automobila prilagođenog potrebama jednog mladog Dubrovčanina s invaliditetom. Uz pomoć tog automobila pomoći će se njegovoj obitelji u prijevozu na potrebne terapije i vježbe.

Tijek akcije može se pratiti ovdje.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja