Budi dio naše mreže

Ne propustite pogledati najveći duhovno-glazbeni spektakl u hrvatskoj povijesti 'Progledaj srcem', koncert podrške Laudato televiziji, na blagdan Tijelova u četvrtak, 20. lipnja, u 20 sati, na Laudato televiziji.

/ dt

Nazvali su ga najvećim duhovno-glazbenim spektaklom u hrvatskoj povijesti. Osamnaest tisuća srca te je večeri pjevalo u glas. Ona znaju da je ispunjena Arena u Gospinom zagrljaju tek početak koji treba i vas…

Koncert se već peti put organizirao kao podrška Laudato televiziji, jedinom specijaliziranom vjerskom kanalu u Hrvatskoj. 18000 sudionika iz svih dijelova Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Njemačke, Švicarske i Austrije zajedno su pjevali gotovo tri sata, više od 30 pjesama u izvedbi 125 glazbenika i izvođača.

U ime organizatora, oglasila se direktorica i glavna urednica Laudato televizije, Ksenija Abramović: “To je Hrvatska kakvu sanjam! Osobito je bilo lijepo vidjeti kako su se rijeke ljudi slijevale u Arenu za isti cilj. Pune ulice Zagreba, Savski nastup, pješaci i prijevozna sredstva, s ljudima u pokretu i hodu prema Areni.

Mi kao vjernici pohranjujemo veličinu toga događaja u srcu kako je to u svom životu činila i nebeska Majka Marija

Hvala svima koji su za taj susret dali sebe u organizaciji, glazbi, molitvi, ljubavi. Tisuće i tisuće sati uloženo je u organizaciju. No, znajući kamo nas put vodi, svaki put kada bismo posrnuli, digli bismo se s Božjom pomoću, još uvjereniji u pozitivan ishod i nastavili dalje.

Naša domovina može biti drugačija, pozitivnog duha! Laudato TV bio je u početku samo san, kojega sam uz Božju pomoć krenula ostvarivati. Kao vjernici vidimo, a potvrdio nam je to i koncert ‘Progledaj srcem’ – kada stavimo Krista u središte našeg života, događa se bogatstvo i mir u nama i odnosima s drugima. ‘Progledaj srcem’ pokazuje da ono što se nekima čini nedostižno, kada Bog nešto vodi, a za dobro duša, može biti ostvarivo.

Mi kao vjernici pohranjujemo veličinu toga događaja u srcu kako je to u svom životu činila i nebeska Majka Marija, iznova osvjedočeni koliko nas i sve vas Bog ljubi.

Hvala Vam za posredovane odjeke.”

Uz odlične izvođače, publiku u Areni oduševili su i voditelji, a jedan od njih, Josip Kežić bio je u Kini.

Doživite duh ovogodišnjeg ‘Progledaj srcem’ u tv snimci na Tijelovo u 20 sati i saznajte zašto srca onih koji su prisustvovali ovom spektaklu više nikada neće biti ista! Audio snimku koncerta moći ćete pratiti i u programu HKR-a.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja