Budi dio naše mreže

Točno u ponoć u Hrvatskoj započinje nova 13. molitvena kampanja "40 dana za život" koju organizira Inicijativa "40 dana za život" u sklopu krovne organizacije udruge "Hrvatska za život". U svijetu se moli u 507 gradova, a u našoj zemlji u njih 35 s time da se u Splitu i Zagrebu moli za spas nerođenih na dva mjesta, a u glavnome gradu i 24 sata ispred bolnice u Vinogradskoj. Gostujući u HKR-ovoj emisiji "Argumenti" u utorak majka Chiara svjedočila kako joj je pomogla udruga da ne pobaci svoje nerođeno dijete. "Kad danas vidim sina sretna sam što sam ga odlučila ne pobaciti. Ne mogu zamisliti život bez njega", istaknula je majka Chiara.  

/ mp

“Tim za trudnice” udruge “Hrvatska za život” dojave o trudnicama kojima je pomoć potrebna zaprimaju putem broja 091 724 10 44. Tako je bilo i s jednom majkom koja je posvjedočila za HKR.

“Našla sam se u teškoj situaciji. Muž me trudnu ostavio uz još jednu kćer. Prijateljica mi je preporučila da se obratim udruzi ‘Hrvatska za život’. Tako sam upoznala Dijanu Brozović, voditeljicu ‘Tima za trudnice’ i stvarno mi je puno pomogla. U takvoj situaciji pobačaj mi se činio kao jedino riješenje. Odjednom sam bila sama s još jednom kćeri s posebnim potrebama, bez ičije pomoći. Udruga ‘Hrvatska za život’ jako mi je puno pomogla. I to ne samo financijski već i razgovorom. Bez njih mog malog anđela ne bi bilo. Zove se Aldo Luka. Sada ima pet mjeseci. Kad danas vidim sina sretna sam što sam ga odlučila ne pobaciti. Ne mogu zamisliti život bez njega”, istaknula je naša sugovornica.

Majka Chiara je zahvaljujući baki Chiarine prijateljice, a koja je sudjelovala u jednom molitvenom bdjenju pred bolnicom kako se djeca ne bi pobacila, doznala o djelovanju udruge “Hrvatska za život”.

“Udruga je i dalje uz nas, i sad kad sam rodila. Hvala im na tome”, poručila je majka Chiara.

Čitav popis i satnica moljenja može se pronaći vrlo detaljno na mrežnim stranicama udruge “Hrvatska za život” OVDJE.

Korizmena kampanja započinje 26. veljače, na Čistu srijedu, a završava 5. travnja, na Cvjetnicu. Održat će se pod geslom: „Nisam li ti zapovjedio: odvaži se i budi hrabar?“ (Jš 1, 8 – 9).

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja