Budi dio naše mreže

Optika Anda uključila se u akciju Hrvatskog Caritasa „Pomoć za Ukrajinu“, kojom od izbijanja rata u Ukrajini Hrvatski Caritas prikuplja novčanu i materijalnu pomoć namijenjenu ukrajinskim prognanicima i izbjeglicama.

/ md

Za potrebe ratnih stradalnika darovala je Hrvatskom Caritasu novčanu donaciju od 100.000 kuna, kao i 640 okvira za naočale i sunčanih naočala namijenjenih ukrajinskim pojedincima i obiteljima koje su u Hrvatskoj našli utočište od ratnih razaranja, neizvjesnosti i straha.

Kao svoj doprinos zajedničkom solidarnom odgovoru hrvatskih tvrtki i građana Optika Anda pripremila je i animirani video „Za svijet kakav želim gledati“ kojim žele sve ohrabriti da, poput simpatične maskote Ande Pande, učine nešto za svijet kakav žele oko sebe gledati, i, u ovoj situaciji, potaknuti potresnim ratnim prizorima, zajedno pomognu Ukrajini.

Tijekom idućeg tjedna putem dostupnih medijskih kanala, u suradnji s Hrvatskim Caritasom, nastojat će poslati poruku mira kao odgovor na humanitarnu krizu današnjice. Njihova maskota Anda Panda svjedočit će „da za podršku i ljubav ne treba mnogo, a dobro se uvijek može vidjeti srcem“.

Ovom vrijednom donacijom Optika Anda priključila se hrvatskim tvrtkama i građanima koji novčanim ili materijalnim donacijama Hrvatskom Caritasu te pojedinačnim darovima prikupljenima putem mreže župnih i nad/biskupijskih caritasa diljem Hrvatske pomažu ratom ugroženim stanovnicima Ukrajine. Hrvatski je Caritas dosad u Ukrajinu poslao 14 tegljača humanitarne pomoći ukupne vrijednosti više od 4,5 milijuna kuna.

U akciju „Pomoć za Ukrajinu“ možete se uključiti:

• Pozivima na donacijski telefon Hrvatskog Caritasa 0609010 (cijena po pozivu 6,25 HRK, PDV uključen)
• Uplatom na žiro račun Hrvatskog Caritasa: IBAN HR3823400091511177677
• Uplatom on-line donacije putem mrežne stranice Hrvatskog Caritasa www.caritas.hr
• Darom trajne hrane i higijenskih potrepština u župnim i nad/biskupijskim caritasima

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja