Budi dio naše mreže

SKAC Palma i Obiteljski centar FFRZ-a najavljuju četvrtu online radionicu za bračne parove koja će se održati u petak, 22. ožujka u 18:30 sati. 

/ mdj

Radionica je namijenjena (mladim) bračnim parovima koji žele raditi na svom odnosu. Svatko ima neku motivaciju zašto dolazi na ove susrete, svatko ima svoju osobnu i svoju priču kao par. Ipak sve to bi se moglo sažeti u rečenicu: želimo imati (još) bolji odnos i želimo u odnosu pronaći Dobro.

Osim toga što želimo, važno je i kako to želimo ostvariti. Tome služe vrijednosti – da nas kad stvari postanu teške, drže dobrima na dobrom putu. Više o tome zašto su važne obiteljske vrijednosti (i što sve uključuju) čut ćete upravo na ovoj radionici. 

Kao i uvijek, dio posla bit će na vama. Voditeljice radionice, psihologinja Katarina Šimić te psihologinja i asistentica na Institutu Ivo Pilar Katarina Perić Pavišić dat će uvod u temu, a sudionici će u parovima malo više pričati. Cilj je i želja da zajedno slušamo, kušamo što čujemo i guštamo u blizini Boga koji nam progovara kroz druge. 

Za susret se nužno prijaviti putem obrasca do 20. ožujka. Predviđeno trajanje susreta je 90 minuta i na radionicu je potrebno doći u paru. Ako imate bilo kakvih pitanja, budite slobodni javiti se na mail odnosi@skac.hr

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja