Budi dio naše mreže

Fotografija govori tisuću riječi, ali često i puno više jer svatko neku fotografiju tumači na svoj način, baš kao i što svoj odnos s Bogom doživljava na svoj način iako ispovijedamo istu vjeru. Kroz povijest, ljudi su se uvijek izražavali slikama. I kršćansko propovijedanje događalo se u slikama. Centar za duhovnost i kuturu Ignacije organizira poseban program i poziva na susret s Bogom kroz fotografiju, u Domu duhovnih vježbi u Opatiji (od 4. do 6. veljače 2022.).

/ im

Voditelj programa je Stjepan Harjač SJ i broj sudionika je ograničen. Rok za prijave je do popunjenja slobodnih mjesta: https://forms.gle/UUupC3gWMbDEYyGR9

Različiti smo i gledamo svijet iz različite perspektive i različitih iskustava. Fotografijom u četiri ugla zaključavamo proživljene trenutke, emocije, događaje i mjesta te uz pomoć fotografije, ne damo im da odu u zaborav. Naučimo slušati očima i susretnimo Boga kroz fotografiju.

Fotografije koje će se koristiti u ovom vikendu samo su sredstvo za susret s Bogom, a imaju za cilj potaknuti meditaciju i razmišljanje, razlučivanje, upoznavanje Isusa, prolazak s njim kroz njegovu muku i uskrsnuće.

Više informacija pronađite ovdje: https://www.ignacije.hr/programi-manreza/bog-i-fotografija/

Za sva dodatna pitanja slobodno se javite: manreza@ignacije.hr

Susresti Boga kroz fotografiju

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja