Budi dio naše mreže

„Split je drugi najveći grad u Hrvatskoj, nalazi se u središtu dalmatinskog dijela naše Domovine i želja nam je da iz Splita budemo više i lakše prisutni svojim sadržajem u cijeloj Dalmaciji te Bosni i Hercegovini", naglasila je direktorica i glavna urednica Ksenija Abramović tijekom blagoslova splitskog studija Laudato televizije.

/ IKA/fe

U srijedu je, nakon dvije godine priprema, u splitskom Centralnom bogoslovnom sjemeništu otvoren i blagoslovljen splitski studio Laudato televizije.

Direktorica i glavna urednica Laudato televizije Ksenija Abramović zahvalila je Splitsko-makarskoj nadbiskupiji na čelu s nadbiskupom mons. Marinom Barišićem za podršku i ustupanje svog prostora Laudato televiziji. Zahvalivši svim ljudima koji su pomogli da se ostvari ovaj plan izrazila je nadu u nastavak suradnje s Uredom za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije i udrugom Teofil.

Za sve plodove Laudato televizije, vrijedne i radišne djelatnike te sve milosti u radu, Abramović je posebno zahvalila Gospodinu Isusu Kristu.

Splitsko-makarski nadbiskup i metropolit mons. Marin Barišić blagoslovio je splitski studio Laudato televizije, a na svečanosti su, uz djelatnike i suradnike Laudato televizije, prisustvovali predstavnici Splitsko-makarske nadbiskupije, Splitsko-dalmatinske županije, grada Splita, javnih i kulturnih ustanova, kao i brojni simpatizeri te publika ove obiteljske televizije.

Kako je bilo na događaju pogledajte u fotogaleriji.

 

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja