Budi dio naše mreže

Socijalna samoposluga "Kruh sv. Elizabete" iz Rijeke izvijestila je da u petak i u subotu nastavlja s akcijama prikupljanja pomoći za potrebite sugrađane.

/ mp

U petak će volonteri udruge biti od 10 do 14:30 na riječkom Korzu, i to na tri lokacije: ispred robne kuće Korzo, između robne kuće RI I trgovine Zara i sporednog ulaza robne kuće Korzo (ulaz je s Iblerovog trga).

“Prikupljaju se sve trajne namirnice poput ulja, brašna, šećera, ali i slatkiši budući da su njihovi korisnici i djeca. No, primarno, skupljat će se proizvodi za osobnu higijenu i kućanstvo”, istaknula je volonterka socijalne samoposluge “Kruha sv. Elizabete” Davorka Boni.

Volonteri socijalne samoposluge su u subotu u riječkom Tower centru, a akciju će od 9 do 20:30 sati odraditi mladi iz volonterske akcije “72 sata bez kompromisa”. 

“Veseli nas što će ovu akciju odraditi naša mladež. Prikupljaju se sve trajne namirnice poput konzerviranog graha, graška, mesnih narezaka, pašteta, ulja, brašna, šećera, a posebice su nam potrebni slatkiši. Naši korisnici su i djeca ovog grada”, istaknula je Boni.

Još jednom upućujemo poziv Riječanima. Pomozimo potrebitima da prebrode ova zahtjevna vremena. Naše malo je njima puno. 

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja