Budi dio naše mreže

"Nismo imali snimatelja, a svi su bili tako iznenađeni da se nitko nije sjetio snimiti i svima je bilo tako žao. I kad smo saznali da postoji snimka, bila je velika radost", rekao je mladoženja Ivan čije je vjenčanje izravno prenosio Laudato TV.

/ bg

“Dan nakon vjenčanja, otac Danijel nas je nazvao i rekao da je bio prijenos vjenčanja. Helena i ja smo skakali od sreće, roditelji su bili jako ponosni. Mi smo imali skromno vjenčanje, a Danijel nam je priredio iznenađenje tako što su njegova braća svirala orgulje i pjevala. Nismo imali snimatelja, a svi su bili tako iznenađeni da se nitko nije sjetio snimiti i svima je bilo tako žao. I kad smo saznali da postoji snimka, bila je velika radost”, rekao je mladoženja Ivan čije je vjenčanje izravno prenosio Laudato TV.

Naime, Helena i Ivan svoj su brak sklopili u crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u zagrebačkim Remetama odakle Laudato TV prenosi svete mise tijekom tjedna. S obzirom na nepredvidivost televizijskog emitiranja uživo, prijenos se produžio i na obred vjenčanja Helene i Ivana.

Foto: Laudato TV

Inače, oboje su iz Vrbove, župa Svetog Jurja Vrbova. Upoznali su se još u osnovnoj školi kada su si bili prve simpatije. Život ih je potom razdvojio. Helena je završila u Rijeci gdje se školovala i ostala živjeti i raditi u knjigovodstvu. Ivan je završio u Zagrebu gdje je radio u Hrvatskom ratnom zrakoplovstvu. Kada je njegov najbolji prijatelj s posla nakon teške bolesti preminuo, često je posjećivao njegovu obitelj u Rijeci. Tako su se Helena i Ivan nakon 15 godina ponovno spojili. Tada su oboje shvatili da je Bog namijenio da su jedno za drugo i odlučili su se vjenčati. Otac Danijel kojeg je Ivan upoznao na poslu, održao je ovom paru pripremu za vjenčanje i vjenčao ih.

Uz dijeljenje sretnih trenutaka uživo, Laudato TV osigurao je Heleni i Ivanu snimku kako bi jedan od najvažnijih trenutka svoga života imali trajno zabilježen za uspomenu.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja