Budi dio naše mreže

Predsjednik udruge „Hrvatska za Život‟, Ante Čaljkušić, podijelio je s javnošću najnoviji način doniranja kao odgovor na aktualnosti oko koronakrize.

/ mp

“Pozivam vas na prvu internetsku nacionalnu večer dobročinitelja i webinar ‘Snažni i postojani’ koje ćemo održati 17. i 19. listopada u 20 sati iz udobnosti i sigurnosti vašeg doma! Ovime želimo odgovoriti na nadolazeće promjene u organizaciji tradicionalnih i opće poznatih večeri dobročinitelja u veljači.

Besplatno se prijavite OVDJE.

Pojedinačno ili grupno sudjelujte u posebnom i zanimljivom programu. Osobno ću vam se javiti uživo iz novog prostora Centra za život u Zagrebu te provesti kroz dosadašnje i nove načine doniranja, a moji će sugovornici biti članovi najboljeg tima u svemiru. To su Dijana Brozović, voditeljica tima za trudnice „Nisi sama“ i nacionalna asistentica, te Krunoslav Puškar, koordinator za sjevernu Hrvatsku, Istru i Kvarner i voditelj projekta „Muževni budite“.

Oni će Vas inspirirati i dirnuti živim svjedočanstvima te motivirati za konkretno djelovanje u ovome neobuzdanom vremenu.

Zato potaknite svoje članove obitelji, kolege s posla, prijatelje iz župa, zajednica, udruga, pokreta, zborova, političkih stranaka i Hrvate u dijaspori da se besplatno prijave OVDJE.

Nakon prijave primit ćete potvrdu i sve potrebne informacije.

Donacije će se prikupljati na IBAN 4823400091110698253 , pod opisom: Donacija VD, Poziv na broj: datum uplate

Na raspolaganju su Vam za sva pitanja, ideje, prijedloge i savjete naši: Josip (+385 91 921 7211), Dijana (+385 99 638 3432), Petra (+385 91 573 9590) i Ante (+385 99 883 2760).

Svi ćemo iskusiti istinsko oduševljenje za procvat kulture života!

Idemo dalje snažno i postojano!”

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja