Budi dio naše mreže

Krenuo je i pretprogram duhovno-glazbenog spektakla na zagrebačkom maksimirskom stadionu, gdje se nalaze posjetitelji koncerta i izvođači za šesti koncert "Progledaj srcem" u organizaciji Laudato televizije koji se održava ove subote. Ondje su i naši reporteri Hrvoje Josip Bišćan i Ante Novak koji se redovito javljaju u program Hrvatskoga katoličkog radija.

/ mp

Obavijest iz ZET-a

“U slučaju velikog broja posjetitelja, na Maksimirskoj cesti, a po nalogu prometne policije, moguće je preusmjeravanje tramvajskog prometa, odnosno obustava od Kvaternikovog trga do Dubrave te Zvonimirovom ulicom od Trga žrtava fašizma do Borongaja”, stoji u najavi na službenoj stranici ZET-a.

Autobusne linije 203 (Svetice – Vinec – Kaptol), 226 (Kaptol – Remete – Svetice) i 227 (Svetice – G.Bukovac – Gračansko Dolje) prometovat će skraćeno do rotora Bukovačka/Petrova odnosno do stajališta Prilesje. Polasci sa stajališta Prilesje ostvarivat će se pet minuta kasnije u odnosu na vremena koja su u voznom redu navedena kao polasci sa Svetica

Uz tramvajske i autobusne koridore bit će raspoređeno prometno osoblje ZET-a koje će osiguravati prometnu povezanost sukladno prohodnosti trasa.

Program koncerta

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja