Budi dio naše mreže

Iako je morao otkazati dugo pripremani ChestFest, da bi primirili svoja i srca svih koji su ga očekivali Hrvatski čestertonijanski klub organizirao je vrijednu zamjenu. Kako bi nastavili dobru tradiciju revolucije Pravovjerja, odlučili su u ova neobična vremena prirediti prvi "ChesterShock svibanj 2020. i onkraj", a sponzor događaja je autentično benediktinsko pivo Nursia.

/ at

Hrvatski čestertonijanski klub zajednica je mladih posvećena promicanju misli i djela slavnog engleskog pisca Gilberta Keitha Chestertona. Svoje aktivnosti započeli su prije pet godina kao književni klub, a danas se kao udruga djeluju u svrhu promicanja Chestertonovog nazora na svijet i načina razmišljanja. Nazivajući se kreativnom manjinom navode da su spremni posvetiti se životu u istini, ljepoti i dobroti po uzoru na Chesterton kao jednog od najuspješnijih branitelja istine, autentične kulture i radosti života.

U vrijeme kada je naizgled sav život stao, oni vas žele prodrmati i probuditi u vama plivače protiv struje.

Događaj ChesterShock svibanj 2020. i onkraj organizirali su pod, kako sami navode, nevjerojatnim geslom Samo živa stvar pliva protiv struje, a sponzor događaja je autentično benediktinsko pivo Nursia.

“Danas, kada smo odvojeni jedni od drugih i lako se uljuljamo u status quo situaciju, kada je naizgled sav život stao, mi vas uz paradoksalna predavanja želimo prodrmati kao što vas nitko do sada nije prodrmao i probuditi u vama, kad sve ovo prođe, prave plivače protiv struje. Stoga u izravnom prijenosu na našoj YouTube stranici Gilbert Keith Chesterton od 19 sati pratite nikad čuta (da, tako se kaže) izlaganja i razgovore sa zanimljivim gostima”, poručili su iz udruge te objavili raspored predavanja na kojima će predavati Dale Ahlquist, Joseph Pearce i Joe Grabowski, Camille Dalmas, don Damir Stojić te vlč. Leo Patalinghug.

Za sve dodatne informacije i poveznice prijenosa uživo, možete pratiti Facebook udruge te njihovu mrežnu stranicu gilbert.hr.

 

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja