Budi dio naše mreže

Javna vatrogasna postrojba Grada Splita organizira 2. po redu humanitarnu akciju "Srcem za male heroje" kojoj je cilj prikupiti dio sredstava za nabavku medicinskog uređaja za Odjel Klinike za dječje bolesti KBC-a Split - Zavod za intenzivnu pedijatriju.

/ im

Prošlogodišnja humanitarna akcija pod istim nazivom uspješno je završila te su KBC Split odjel Neonatologije opremili s medicinskim uređajem za terapiju s dušikovim monoksidom. Samo u razdoblju od opremanja odjela pa do danas spašena su 4 mala života.

Cilj ovogodišnje humanitarne akcije je nabavka inteligentnog transportnog ventilatora HAMILTON-T1 koji pruža ventilacijsku terapiju za najmanje i najkrhkije pacijente tijekom transporta iz Zadra i Dubrovnika prema Splitu.

Prema rješenju Upravnog odjela za zdravstvo, socijalnu skrb i demografiju Splitsko-dalmatinske županije odobreno nam je prikupljanje sredstava na račun humanitarne akcije u OTP banci; IBAN: HR3524070001300027858

Iz Javne vatrogasne postrojbe Grada Splita istaknuli su: ” Nadamo se da ćete nas podržati u našem plemenitom cilju i vidljivo priključiti se humanitarnoj akciji jer mislimo da svojom pojavom i osobnošću u našem medijskom prostoru možete značajno doprinijeti kao dobra i popularna osoba”.

“U slučaju da nam se odlučite priključiti bilo bi najbolje da objavite podršku u vidu fotografije ili kratkog video zapisa po Vašoj želji u kojem ćete pozvati pratitelje na društvenim mrežama (Facebook i Instagram) na sudjelovanje u humanitarnoj akciji, odnosno doniranje i mogućnost biranja majice preko webshop-a. U objavi bi trebali svakako naglasiti naziv domene webshop-a http://srcemzamaleheroje.hr , kako bi Vaši pratitelji klikom na istu imali pristup našem webshop-u. Možete istaknuti i naš Facebook profil (Javna vatrogasna postrojba Grada Splita) te naš instagram profil (vatrogasci.split).

Naime, za svaku uplatu donacije u vrijednosti od 100,00 kn dostaviti ćemo Vam, u znak zahvalnosti majicu s logotipom humanitarne akcije. Veličinu i boju majice – ‘zahvalnice‘ možete izabrati preko webshop-a http://srcemzamaleheroje.hr preko koje ćemo dobiti Vaše podatke potrebne za besplatnu dostavu. Nadamo se da ćete nam pomoći pri ostvarivanju našeg plemenitog cilja – što kvalitetnije liječenje malih pacijenata u KBC Split”, zaključili su organizatori.

(93) Srcem za male heroje – YouTube

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja