Budi dio naše mreže

Dom molitve Slavonski Brod i ove godine organizira svoj godišnji "Vatra" seminar koji će održati od 8. do 10. ožujka 2024. godine.

/ mk

“Vatra” je trodnevni karizmatski seminar ispunjen slavljenjem, predavanjima i molitvom, a ove godine imat ćete priliku slušati 5 govornika te slaviti uz 3 voditelja slavljenja.

Ovaj već tradicionalni događaj održava se po jubilarni 10. put, a ovogodišnja tema je ‘Duh Životvorac’. Na prethodnim “Vatra” seminarima dogodila su se mnoga obraćenja i iscjeljenja. Mnogi životi promijenili su se upravo na ovom seminaru koji okuplja 600-tinjak ljudi svih životnih dobi iz cijele Hrvatske, ali i drugih zemalja. Seminar “Vatra” prilika je za zajedništvo, rast u vjeri i produbljivanje odnosa s Bogom.

Govornici i voditelji slavljenja

Na seminaru će govoriti:

Bartol Pešorda – osnivač i voditelj Doma molitve SB,

Niko Rončević – koordinator Katoličke karizmatske obnove u Duhu Svetom, voditelj zajednice Jošua te koordinator Zagovorne mreže za Hrvatsku,

Vera Zefić – voditeljica zagrebačke podružnice zajednice Dobri Pastir, članica Nacionalne službe zajedništva Obnove u Duhu Svetom,

vlč. Krunoslav Karas – župnik župe Uznesenja Blažene Djevice Marije u Brodskom Vinogorju i duhovnik Doma molitve SB,

Alan Hržica – glazbenik i evangelizator.

Slavljenje će voditi Sebastijan i Marija Pešorda iz Doma molitve SB te Marina Matošević iz Božja slava banda.

Mogućnost praćenja seminara online

I ove godine seminar će se održavati hibridno, uživo u dvorani te istovremeno putem interneta. Za praćenje seminara online potrebno je prijaviti se. Sva predavanja i slavljenja bit će moguće gledati do tjedan dana nakon završetka seminara.

Kako se prijaviti?

Prijaviti se možete ovdje, a sve informacije i upute možete pronaći na društvenim mrežama te web stranici vatraseminar.com.

“Vatra” seminar započet će u petak 8. ožujka u 18h u Matičević centru (Sjeverna vezna cesta 63), a završit će u nedjelju 10. ožujka u 13h. Detaljan raspored bit će objavljen naknadno na društvenim mrežama te web stranici vatraseminar.com.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja