Budi dio naše mreže

Otvorene su prijave za volontere za Susret hrvatske katoličke mladeži koji će se održati 17. rujna ove godine u Bjelovaru.

/ md

Mladi Bjelovarsko-križevačke biskupije pozvani su odazvati se pozivu volontiranja i otvoriti srca za mlade koji će u njihovu biskupiju doći na jedanaesti susret mladih katolika iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, ali i inozemstva. Svoje vrijeme i talente volonteri će darivati u različitim skupinama i na različitim mjestima, u župi i na centralnom događanju u samom Bjelovaru, izvijestila je Bjelovarsko-križevačka biskupija – povjerenstvo za pastoral mladih

Na volontiranje su pozvani svi mladi od 16 do 30 godina s područja biskupije domaćina. Svi koji su zainteresirani i žele biti volonteri na Susretu, mogu se prijaviti preko sustava e-župe putem ove prijavnice.

Prijave za volontere SHKM-a otvorene su službeno 14. svibnja i traju sve do 21. lipnja, a detaljniji opis prijava nalazi se na društvenim mrežama SHKM-a.

Kako bi se što bolje pripremili za ulogu domaćina mladi se trebaju odazvati na dekanatski susret volontera u svom dekanatu gdje će dobiti sve potrebne informacije te se educirati o tome na koji način će svojim vještinama doprinijeti Susretu.

Dekanatskim susretima volontera mogu se priključiti svi mladi prema rasporedu:

Bjelovarski dekanat – Župa sv. Antuna u Bjelovaru, 20. svibnja u 20.00
Vrbovečki dekanat – Župa sv. Margarete u Dubravi, 21. svibnja u 20.00
Garešnički dekanat – Župa Pohoda BDM u Garešnici, 21. svibnja u 19.00
Križevački dekanat – Župa sv. Mihaela, arkanđela u Miholcu, 27. svibnja u 19.30
Cirkvenski dekanat – Župa sv. Juraja u Đurđicu, 28. svibnja u 17.00
Čazmanski dekanat – Župa sv. Stjepana prvomučenika u Štefanju, 10. lipnja u 19.00

Pozivamo sve da se odazovu ovom iznimno važnom pozivu, a to je poziv na molitvu za uspjeh ovogodišnjega SHKM-a. Gore srca!

Logo Susreta hrvatske katoličke mladeži u Bjelovaru 2022.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja