Budi dio naše mreže

Predsjednik Inicijative "40 dana za život" Ante Čaljkušić opozvao je u ponedjeljak, 16. ožujka, molitvena bdjenja diljem Hrvatske koja se održavaju u 35 hrvatskih gradova. Korizmena kampanja Inicijative "40 dana za život" započela je 26. veljače, na Čistu srijedu pod geslom: „Nisam li ti zapovjedio: odvaži se i budi hrabar?“ (Jš 1, 8 – 9).

/ mp

“Hvaljen Isus i Marija! Dragi molitelji, dobročinitelji i sudionici pokreta, inicijativa i udruga za život! Zbog novonastalih okolnosti oko širenja koronavirusa i nakon razgovora s policijom te praćenja izjava medicinskog osoblja i donošenja novih mjera vlasti, od ovoga trenutka opozivam bdjenja pred bolnicama, domovima zdravlja i ginekološkim ambulantama.

Uskoro ću vam poslati novu obavijest, s nekoliko misli i informacija”, poručio je Čaljkušić putem društvenih mreža.

Do sada je od smrti pobačajem zbog djelovanja Inicijative u Hrvatskoj spašeno 69 dječjih života, a u njoj je sudjelovalo preko 10000 ljudi pred bolnicama. Broj sudionika je puno veći kada se ubroje i sve tribine i predavanja, kojih godišnje bude barem 100, predstavljanja Inicijative u župama diljem Hrvatske, zatim podržavatelji preko društvenih mreža, i ostala događanja Inicijative i Udruge.

Sve dodatne informacije mogu se pratiti na web stranici 40danazazivot.com i facebook stranici: https://www.facebook.com/40.dana.za.zivot.Hrvatska/.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja