Budi dio naše mreže

Početak školske godine veliki je udar za svaki kućni budžet, a pogotovo za obitelji u kojima ima više školaraca. Stoga na početku svake školske godine Caritas Riječke nadbiskupije pomaže školarce i njihove obitelji. Za to im je potrebna i vaša pomoć.

/ mp

Ukoliko želite pomoći obiteljima s više djece da opreme svoje školarce, do 15. rujna možete uplatiti namjensku donaciju na račun Caritasa HR 88 2340009 11000 72735, s naznakom „za školarce“. Caritas će prikupljenim novcem pripremiti pakete s bilježnicama i školskim priborom te ih podijeliti obiteljima koje ima u evidenciji.

Bilježnice, zadaćnice, olovke, gumice, flomasteri, bojice, plastelin, ravnala, šestar – pribor je bez kojeg niti jedan školarac ne može. Prošle je godine Caritas pripremio pakete s bilježnicama i školskim priborom za 44 školarca. Nadamo se da ćemo, uz vašu pomoć, ove godine pomoći još više njih.

Caritas posreduje i u razmjeni rabljenih udžbenika pa svi koji žele mogu donijeti svoje stare školske knjige ili u Caritasu na Škurinju potražiti neku koja im treba, radnim danom od 8 do 15 sati ili subotom od 8 do 12.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja