Budi dio naše mreže

Budući da je ponovo dopušteno okupljanje na Hrvatskom katoličkom sveučilištu, studenti posljednjih godina preddiplomskog i diplomskog studija su se uživo opraštali od svojih kolega i profesora, a pronašla se i koja šaljiva obrada popularnih pjesama koje su oduševile prisutne, ali i druge putem društvenih mreža.

/ ps

Unatoč “neobičnom” online semestru, nakon što je ponovo dopušteno okupljanje na Hrvatskom katoličkom sveučilištu studenti posljednjih godina preddiplomskog i diplomskog studija se ovaj tjedan uživo opraštaju od svoje “alma mater“.

Neki su se studenti na vrlo domišljat način oprostili od svojih kolega i profesora, a među njima su studenti treće godine preddiplomskog studija sociologije odlučili napisati novi tekst na pjesmu “Malo nas je al’ nas ima”, nabrajajući sve članove njihove godine i profesore.

Dok se neki studenti preddiplomskog studija ipak dogodine vraćaju u klupe na Hrvatskom katoličkom sveučilištu, većini studenata posljednje godine diplomskog studija nedostaje samo pisanje i obrana diplomskog rada. Prva generacija studenata Odjela za komunikologiju odlučilo je obilježiti kraj svoga studija na sveučilištu kratkim presjekom pet godina studiranja te su prisutnima predstavili “10 lekcija prvih komunikologa”, odnosno vrijednosti koje su naučili za vrijeme studija. Na koncu su, kao i kolege s Odjela za sociologiju, susret završili pjesmom, ovaj put obradom pjesme Petra Graše “Volim i postojim” pod šaljivim naslovom “Učim i prolazim”.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja