Budi dio naše mreže

Nacionalni "Hod za život" kojim se po četvrti put ukazuje na činjenicu da je ljudski život najveća vrijednost, odvijat će se kroz dva vikenda u dostojanstvenom ozračju radosti, pjesme i veselja. Ove godine se Zagrebu, Splitu i Rijeci priključuju Zadar i Osijek.

/ fe

Osijek i Rijeka u subotu će biti domaćini 4. “Hoda za život”. Tjedan dana kasnije ova pro-life inicijativa održat će se u Zagrebu, Splitu i Zadru.

Mnoga poznata lica svojim javnim nastupom su izrazila podršku životu od začeća. Pogledajte kojim su riječima to napravili: Toma Bašić – hrvatski reprezentativac i igrač  FC Girondins de Bordeaux, Pero Galić – frontmen Opće opasnosti i Zrinka Habjanović – koordinatorica inicijative “Hod za život” za Valpovštinu.

Bivši igrač Hajduka koji je prišle godine potpisao za francuski Bordeaux pozvao je sve Splićane na “Hod za život”.

“Očekujem vas da ćete doći u što većem broju kako bi dali podršku svim ljudima kojima je to potrebno”, naglasio je Bašić.

Ljubitelje popularne slavonske rock grupe Opća opasnost, frontmen Pero Galić iznenadio je posvjedočivši kako dobro zna što znači kad čovjek godinama radi ono što voli; nastoji to činiti za sebe i druge u nadi da će se iz toga roditi nešto više i nešto bolje. Okupljenima je zatim uputio jednu zamolbu:

“Ako već možete, hodajte za život u Osijeku. Napravite korak , dva ili tri,  koliko tko može. Tko će, ako nećemo mi”, istaknuo je Galić.

A pogledajte i kakvu su poruku Osječanima i Slavoncima uputili Zrinka Habjanović – koordinatorica inicijative “Hod za život” za Valpovštinu i njezin sin Ante.

Dodajmo da se “Hod za život” održava pod geslom: “Zaštitimo najugroženiju manjinu u Hrvatskoj – nerođenu djecu!”  U Osijeku i Rijeci, za zaštitu svakog ljudskog života hodat će se u subotu, 18. svibnja, a u Zadru, Zagrebu i Splitu u subotu, 25. svibnja.

 

 

 

 

 

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja