Budi dio naše mreže

Početak korizme je već tradicionalno vrijeme kada se otvaraju prijave za sudjelovanje na festivalu Dobrog Pastira u organizaciji Ureda za pastoral duhovnih zvanja Varaždinske biskupije.

/ md

Tako su i ove godine pozvani zborovi mladih i soliste iz župnih i redovničkih zajednica s područja Biskupije da se prijave za nastup na 15. Festivalu Dobrog Pastira, koji će se održati u nedjelju, 8. svibnja s početkom u 16 sati u crkvi Dobrog Pastira u Varaždinu, u župi sv. Fabijana i Sebastijana, izvijestio je Ured za pastoral u medijima Varaždinske biskupije.

To je dan koji Crkva obilježava kao Svjetski molitveni dan za sveta duhovna zvanja.

Na Festivalu će, uz zborove mladih i soliste iz Varaždinske biskupije, nastupiti pjesmom te svjedočenjem i poznati pjevači duhovne glazbe: Alan Hržica i Andrej Grozdanov, Dalibor Prochazka i Jasenko Horvat, Juraj Belković i grupa Henok te Antonio Tkalec. Zato će tema Festivala biti: „Kad te Isus dotakne“.

Izvođači neka izaberu jednu pjesmu (preporuka je da ona bude autorska) s kojom će nastupati.

Prijava pjesme, njezina autora, kratki životopis izvođača, broj izvođača i popis iNstrumenata na kojima će se pjesma izvoditi traje do Uskrsa, 17. travnja 2022. isključivo na e-mail adresu: sinisa.dudasek@inet.hr

“Unaprijed zahvaljujem na vašoj prijavi i radujem se vašem dolasku na jubilarni 15. Festival Dobrog Pastira!”, poručio je predstojnik Ureda za pastoral duhovnih zvanja Varaždinske biskupije vlč. Siniša Dudašek.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja