Budi dio naše mreže

O. Dominik Magdalenić, OCD, svečanim misnim slavljem proslavio je 25 godina misništva 1. rujna u župnoj crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije na Belici.

/ mk

U koncelebraciji su sudjelovali i Zdenko Križić, nadbiskup splitsko-makarski, drugi belički sin dr. Ivan Dodlek te upravitelj beličke Župe vlč. Karlo Kruljac, dok je propovijed održao o. Jakov Mamić. On je to učinio i na slavljenikovoj mladoj misi davnog 11. srpnja 1999. godine, za vrijeme kad je na Belici župnik bio Vinko Halovanić.

Foto: IGH/Župa Belica

Slavlju su, dakako, prisustvovali i članovi obitelji, rodbina i prijatelji oca Magdalenića, koji su na najljepši mogući način molitvom, pjesmom i biranim riječima u zajedništvu sa svima obilježili ovaj veliki jubilej.

Na kraju mise o. Dominiku čestitali su i načelnik Općine Belica Zvonimir Taradi te Marija Prekupec, dok mu se uime župne zajednice zahvalio župni upravitelj vlč. Karlo Kruljac.

Druženje vjernika nastavljeno je i nakon mise ispred crkve uz piće i ukusne kolače koje su za sve okupljene pripremili članovi slavljenikove obitelji.

Foto: IGH/Župa Belica

Foto: IGH/Župa Belica

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja