Budi dio naše mreže

S prvim danom mjeseca ožujka, Hrvatska kapucinska Provincija sv. Leopolda Bogdana Mandića te njezino Vijeće za promicanje duhovnih zvanja, nakon višemjesečnih radova i pripreme, aktivirala je web stranicu u cijelosti posvećenu promociji duhovnih zvanja. Provincija je izradila i svoj stilizirani logo s kojim želi biti prepoznata u svojem djelovanju među Hrvatima.

/ mp/IKA

Mrežna stranica se nalazi na domeni: www.duhovni-poziv.com.

Cilj ove stranice jest mladima i svim drugima progovoriti o gorućem problemu svekolike Crkve, a to je nedostatak svećeničkih i redovničkih zvanja zbog kojih, nažalost, mnoge Crkve i samostani danas po svijetu bivaju zatvoreni. Stoga, ovom stranicom, hrvatski kapucini žele doći do mladih, do svih onih koji u svome srcu osjećaju poticaj i želju da Bogu izbliza služe kao svećenici i/ili redovnici. Zato im na postavkama stranice na raspolaganju stoje različiti biblijski i drugi tekstovi, konkretna svjedočanstava, molitve i slikovni materijal kao mogući poticaj na veći angažman oko molitve i promocije duhovnog poziva kao i želje da se možda i sami odvaže na nešto više u uzvišenije te Bogu daruju svoj život i sposobnosti kao svećenici i/ili redovnici.

U isto vrijeme, Hrvatska kapucinska provincija izradila je i svoj stilizirani logo s kojim želi biti prepoznata u svojem djelovanju među Hrvatima. Provincijski logo kao i samu stranicu posvećenu duhovnom pozivu dao je osmisliti i izraditi novi provincijal hrvatskih kapucina fra Juro Šimić.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja