Budi dio naše mreže

Udruga žena za borbu protiv raka "Roseta Đakovo" u petak, 16. lipnja, organizirala je 21. po redu koncert pod nazivom "Nebeski hvalospjev" pred đakovačkom katedralom.

/ lm

Na koncertu su nastupili violončelistica Ana Rucner i glazbenik Darko Capo.

Koncertu je nazočio mons. Giorgo Lingua, apostolski nuncij u RH koji je u posjetu Đakovačko-osječkoj nadbiskupiji, a također i nadbiskupi Đuro Hranić i Marin Srakić te pomoćni biskup Ivan Ćurić, đakovački župnik Ivan Lenić, predstavnici grada i mnogobrojni građani.

Publika je uživala u modernim izvedbama klasične glazbe koju na svoj, sasvim jedinstven i originalan način prenosi umjetnica Ana Rucner. Ohrabrila je sve žene koje se bore s karcinom dojke ali i sve prisutne na koncertu pozivajući ih da se prepuste glazbi i uživaju u životu.

Publiku, izvođače i ugledne goste pozdravio je i nadbiskup Đuro te također izrazio svoju podršku svim oboljelim ženama. Voditeljica programa bila je Vesna Kaselj. Koncert se održao pod pokroviteljstvom mons. Đure Hranića, đakovačko-osječkog nadbiskupa metropolita i Grada Đakova. Prihod od ulaznica namijenjen je borbi protiv raka.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja