Budi dio naše mreže

Na adrese HKR-a i HKM-a pristigle su čestitke slušatelja za Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja. Donosimo i fotografije izvješenih zastava u nekim hrvatskim gradovima, ali i izvan naših granica.

/ bg

Nakon što smo objavili članak „Zašto u Hrvatskoj danas nema izvješenih zastava? Imamo li što slaviti? Imamo li kome biti zahvalni?”, javili su se slušatelji Hrvatskoga katoličkog radija te čitatelji mrežne stranice Hrvatske katoličke mreže.

Slušatelji HKR-a javili su se SMS porukama iz svih krajeva Hrvatske. Donosimo neke od njih.

Molimo za našu Domovinu i za sve koji su životom pokazali koliko su ljubili i darovali svoj život za nju. Hvala im i pokoj vječni neka im bude.

Hvaljen Isus i Marija! Želim svima sretan i blagoslovljen Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan branitelja svim braniteljima, a posebno svom tati Stjepanu koji je sudjelovao u Oluji kako bi dao našoj domovini mir i slobodu. Branili su je ljubavlju, vjerom i Hrvatskim srcem punim ljubavi za svoju Domovinu. Spomenimo se i svih poginulih branitelja. Bože, blagoslovi našu voljenu zemlju Hrvatsku i daj da se uvijek borimo za nju i da bude više molitve za ovu predivnu Hrvatsku. Ponosna na sve branitelje, posebno na svog tatu Stjepana. Bog ih sve blagoslovio.

Hvaljen Isus i Marija! Čestitam svim dragim djelatnicima mog omiljenog HKR-a Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan branitelja. Ponosno, rano ujutro izvjesila sam našu hrvatsku zastavu. A kako ne bih? Ovo je velik dan za nas (tri zeta bili su hrvatski branitelji) i za sve koji vole ovu našu prelijepu Domovinu.

Pozdrav i Božji blagoslov svim hrvatskim braniteljima na ovaj današnji dan.

Svim našim dragim braniteljima čestitam dan sjećanja na veliku akciju i pobjedu, a velika hvala Gospodinu za pomoć jer je to bila borba Davida i Golijata.

Božji blagoslov cijelom Hkr-u te cijeloj domovini koja slavi. Vječna vam hvala, braćo! Gospa Snježna neka vas prati i čuva, bili ste i ostali heroji, hvala za svaku koricu kruha.

A čitatelji HKM-a diljem Lijepe Naše slali su nam svoje izvješene hrvatske zastave kojima obilježavaju Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te Dan hrvatskih branitelja. Donosimo nekoliko fotografija iz Knina, Splita, Zagreba, ostalih hrvatskih gradova, ali i Njemačke.

 

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja