Budi dio naše mreže

Nakon dvije godine virtualnih utrka, Marijini obroci Hrvatska ponovno organiziraju humanitarnu utrku "Trčimo za Dijete 31" na splitskoj Rivi i na zagrebačkom Bundeku.

/ hjb

Osma po redu humanitarna utrka bit će održana u nedjelju, 29. svibnja, sa službenim početkom programa u 9 sati. Glavna utrka na 5 km počinje u 11 sati, a prije nje održat će se dječja utrka na 800 m s početkom u 10:00 h za koju nije potrebno prijavljivati se unaprijed. Najbolji trkači bit će nagrađeni vrijednim nagradama.

Za sudjelovanje u glavnoj utrci za odrasle potrebno se prijaviti putem online obrasca na mrežnim stranicama Marijinih obroka i uplatiti preporučenu donaciju za kotizaciju u iznosu od 70 kn. Možete se prijaviti i na licu mjesta na dan utrke najkasnije do 10 sati, ali prijavu online preporučamo iz praktičnih i organizacijskih razloga. Uz utrku je osiguran i zabavni sadržaj, a za glazbeni program pobrinut će se mlade zvijezde hrvatske glazbene scene Kim Verson i Jure Brkljača.

Plakat za utrku / Marijini obroci

Sav prikupljen iznos od kotizacija i drugih donacija namijenjen je isključivo humanitarnom djelovanju Marijinih obroka.

Oni osiguravaju da se danas svakog dana u školskim kuhinjama u najsiromašnijim zemljama svijeta hrani više od dva milijuna djece. Podsjećamo i da je potrebno samo 132 kn godišnje kako bi jedno dijete primalo Marijine obroke kroz cijelu školsku godinu.

Stoga, pozovite prijatelje i dođite na Bundek 29. svibnja te svojim pretrčanim kilometrima osigurajte šest mjeseci toplog školskog obroka sljedećem gladnom djetetu koje čeka na njega. Za sve dodatne informacije javite se na info@marysmeals.hr  ili broj telefona 01 5509 250.

Osim u Zagrebu, dan prije je prilika trčati za Marijine obroke i na splitskoj Rivi. Utrka počinje u 18 sati, a nakon utrke slijedi druženje uz dobru glazbu klape Neverinke i zabavni plesni sadržaj.

Hvala i svima vama što podupirete Marijine obroke. Vidimo se 28. svibnja na splitskoj Rivi i 29. svibnja na Bundeku!

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja