Budi dio naše mreže

Ako vas je nadahnula prva konferencija ili niste mogli na njoj sudjelovati, možete se prijaviti na drugu konferenciju za katoličke muškarce "Budi muškarac" u organizaciji projekta "Muževni budite" koje će se održati od 25. do 27. lipnja.

/ ps/IKA

Kako poručuju iz projekta, inicijativa za organizacijom još jedne konferencije dolazi uslijed pozitivnih reakcija na prvu konferenciju za katoličke muškarce koja je održana u studenom 2020.

Ovog će puta sveukupno 20 govornika, uključujući fra Matu Bašića; fra Serđu Ćavara, fra Ivana Dominika Iličića; Krunoslava Puškara, Josipa Matezovića i drugih, kroz trodnevnu konferenciju izlagati o temama poput vjere i rasta u vjeri, formacije, pravih uzora muževnosti, predbračnoj i bračnoj čistoći, važnosti ljubavi i poštovanja u braku, otvorenosti životu, odgoju djece, posvojenju, borbi s neplodnošću, liderstvu i poduzetništvu, važnosti tjelovježbe, ali i o borbi današnjeg muškarca s kockom i pornografijom.

S obzirom da je u tijeku Godina sv. Josipa, naglasak konferencije je na krizi očinstva te na samom sv. Josipu kao odgovornom i predanom ocu, poručuju iz projekta.

Za konferenciju se može prijaviti putem www.budimuskarac.com od 18. do 24. lipnja.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja