Budi dio naše mreže

Hrvatski katolički radio u suradnji s putničkom agencijom "Smisao života" nagradio je vjerne prijatelje HKR-a kao i one nove hodočašćima u Rim i marijansko svetište u Lurd. Imena sretnih hodočasnika dobili smo izvlačenjem u programu HKR-a u petak, 10. srpnja kojem su prisustvovali glavni urednik HKM-a Siniša Kovačić, Mijo Rak iz agencije "Smisao života" i voditeljica sustava "Prijatelja HKR-a" Ivona Valjak.

/ HKM

Vjerujemo kako će naši prijatelji Ana Salopek i Mario Galoguža odlaskom u Rim i Lurd obogatiti svoj duhovni život.

Mijo Rak iz agencije “Smisao života” u društvu Ivone Valjak

Hvala što se s nama!

HKR zahvaljuje svim prijateljima, od onih upisanih u našim prvim danima emitiranja prije gotovo 23 godine, do svih koji nam se svakodnevno javljaju i možda nas tek sada otkrivaju. Neizmjerno ste nam važni i zahvalni smo za svaku molitvenu i materijalnu pomoć koju nam pružate.

Hvala svima na nesebičnoj podršci i ustrajnim molitvama!

Trenutno imamo više od 30 tisuća prijatelja, a ta brojka raste jer sve više podupiratelja prepoznaje kvalitetu našeg rada. Ove godine imamo pet stotina novih prijatelja. Budite i dalje dio naše velike obitelji, ali dočekujemo i one koji će to tek postati. Pred nama je vrijeme korizme, doba kada se nečega odričemo. Ako nam želite i materijalno pomoći, moguće je s 10 kuna mjesečno, što zamjenjuje jednu kavu, a na čemu bi vam bili zahvalni. Naime, HKR je neprofitna radio postaja s nacionalnom koncesijom u vlasništvu Hrvatske biskupske konferencije. Svih ovih godina pozivamo sve koji nas slušaju i prepoznaju vrijednosti koje emitiramo putem naših radio valova da nam se pridruže i postanu naši dobročinitelji pomažući nam financijskim prilogom i da na taj način budu naš potporni stup u opstojanju i pokrivanju velikih troškova koje zahtijeva jedna radio postaja s nacionalnom koncesijom, a s ograničenim marketinškim udjelom u programu.

Kako postati prijatelj HKR-a?

  • pozivom na broj telefona 01/460-9999, 01/5635-100 ili 01/5635-096
  • ispunjavanjem elektronske pristupnice na mrežnoj stranici HKR-a OVDJE
  • slanjem e-maila sa svojim podacima na adresu: prijatelji@hkm.hr
  • ispunjavanjem pristupnice iz našeg letka i slanjem na našu adresu: Hrvatski katolički radio, Ksaverska cesta 12a, 10000 Zagreb

Detaljnije informacije o hodočašćima u organizaciji putničke agencije “Smisao života” doznajte OVDJE.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja