Budi dio naše mreže

Ključna riječ: hodocasce

HODAO VIŠE OD 500 KILOMETARA Iz Velike Gorice za Međugorje za obraćenje Hrvata

Hodočasnik Goran Ivančić iz Velike Gorice na dugo pješačko hodočašće krenuo je u petak, 12. kolovoza, a u Međugorje stigao u petak, 26. kolovoza nakon 14 dana hoda. Glavna nakana Goranova hodočašća jest prestanak psovke, posebice bogopsovke u Hrvata kao i prestanak svih grijeha povezanih s bludnošću kao što su pobačaj i kontracepcija.

Završen Marijanski zavjet za Domovinu - dvojica hodočasnika prehodala cijelu rutu od 1700 km

Zahvalnim euharistijskim slavljem u katedrali Gospe Velike u Dubrovniku u četvrtak, 24. kolovoza, završilo je osmo hodočašće mladih i branitelja „Marijanski zavjet za Domovinu“ koje je krenulo iz Osijeka prije dva i pol mjeseca. Cijelu rutu od oko 1700 km prešla su ove godine dvojica hodočasnika Željko Marijanović i Ivan Šedevi, kojima je na kraju mise katedralni župnik don Marin Lučić darovao monografiju o dubrovačkoj katedrali.

Livnjaci Tomislav i Mirko 3 dana pješačili 115 km do Međugorja

Hodočasnici Tomislav Mihaljević iz Zagoričana i Mirko Pavić iz Podgradine uputili su se na pješačko hodočašće u Međugorje kako bi ispunili zavjete koje su dali Gospi. „Iscrpljeni smo i asfalt nas ubije, a kad se moli brže vrijeme prođe, osjeti se bolje i zaboravi na bol“, kazao je Mirko. A Tomislav dodaje „Brzo se sve to zaboravi. Čim smo ušli u Međugorje prestali smo razmišljati koliko je teško bilo“.

1 2 3 4
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja