Budi dio naše mreže

Zadarski nadbiskup Želimir Puljić dodijelio je glavnoj urednici i direktorici Laudato televizije Kseniji Abramović priznanje za promicanje obiteljskih, vjerskih i narodnih vrjednota i zajedništva putem televizije i portala "Laudato" u ponedjeljak u Zadru.

/ dt

U sklopu svečane Večernje u čast sv. Stošije Zadarska nadbiskupija ove je godine znak priznanja odlučila dodijeliti gđi Abramović koja ističe da ovo priznanje pripada svim djelatnicima i suradnicima Laudato televizije. “Djelatnici i suradnici iz dana u dan marljivo rade na Božjoj njivi, na ovoj misiji danoj nam i predanoj od Gospodina”, rekla je direktorica Laudato televizije.

Priznanje nadbiskupa Želimira Puljića Kseniji Abramović/ Foto: Društvene mreže

“Najveća moliteljica u našoj obitelji bila je moja pokojna baka Anastazija”, posvjedočila je Abramović prisjećajući se kako ju je baka i dovela u Zadar i uputila na svetu Stošiju, njenu sveticu imenjakinju. Kaže kako je i sam datum kad joj je nadbiskup Puljić priopćio odluku o priznanju znakovit, bio je to 8. siječanj, blagdan Gospe Brze Pomoći koji se osobito slavi u Slavonskom Brodu. “Jedino što mi je od pokojne bake ostalo jest njezin molitvenik Gospi Brze Pomoći”, ističe naša sugovornica objašnjavajući da se baka Anastazija Gospi Brze Pomoći za zagovor svakodnevno utjecala.

Glavna urednica Laudato televizije naglasila je da je ovo priznanje Zadarske nadbiskupije plod izvrsne suradnje s nadbiskupom Puljićem koji Laudato televiziju redovito i moralno i materijalno podupire. “Osjećamo da nismo sami, premda nije lako”, kaže Abramović i poziva sve čitatelje Hrvatske katoličke mreže i ljude dobre volje da ih podupru u borbi za opstanak televizije.

“Vjerujemo da je ovo Božji projekt i Njegovo djelo. Svatko tko je dio ove priče na neki način ispisuje hrvatsku povijest”, rekla je Abramović i pozvala na koncert “Progledaj srcem” 11. svibnja ove godine.

U klub prijatelja Laudato televizije možete se uključiti OVDJE.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja