Budi dio naše mreže

Don Josip Ulić, župni vikar u župi sv. Spasa na splitskim Mejašima, na društvenim mrežama podijelio je nesvakidašnje iskustvo skakanja padobranom. "Nedavno sam skočio iz aviona i u potpunosti se prepustio instruktoru i padobranu. U svome životu, pogotovu u našim križevima, patnjama i padovima/ skokovima u grijeh prepustimo se jedinomu Spasitelju Isusu Kristu", poručio je.

/ mp

Objavu don Josipa Ulića u cijelosti prenosimo s Facebooka:

“SKOK PADOBRANOM

Bog je stvorio svijet i zakone po kojima svijet funkcionira. Tako postoje: prirodni zakoni, elektromagnetski zakoni, moralni zakoni, zakon gravitacije itd. Ne može netko skočiti iz aviona i reći: ‘Ne prihvaćam zakon gravitacije’, treba imati padobran, inače znamo koje bi bile posljedice.

Kao što nije dobro bez padobrana skočiti iz aviona, tako nije dobro skakati u grijeh. Srećom, za nas koji smo skočili iz aviona tu je padobran i zato smo se sigurno prizemljili. Srećom, za nas koji imamo puno skokova u grijeh tu je Isus, ‘padobran’ koji nas spašava i prizemljuje. Isus je umro za naše grijehe i uskrsnuo da bi vječno živjeli i tako nas sigurno prizemljuje u raj.

Nedavno sam skočio iz aviona i u potpunosti se prepustio instruktoru i padobranu. U svome životu, pogotovu u našim križevima, patnjama i padovima/ skokovima u grijeh prepustimo se jedinomu Spasitelju Isusu Kristu.

Skočio sam s padobranom, a sada nastavljam skakati s Isusom.”

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja