Budi dio naše mreže

Na Laudato TV dolazi nova humoristična serija! Detektivsku komediju "Neka nam Bog pomogne" o redovničkom samostanu koji postaje internat za studentice možete gledati u 21:30. 

/ ps

“Dobrodošli u dom sestre Angele, splet generacija i životnih priča, u kojem se uvijek nađe dobro rješenje!”

Redatelj Francesco Vicario donosi priču o sestri Angeli, redovnici vještog i oštrog detektivskog uma. Pri ulasku u
samostan za sobom je ostavila tešku prošlost, a čak je i izdržavala zatvorsku kaznu gdje je pronašla vjeru i primila poziv. Sretno i s ljubavlju bdije nad samostanom u prekrasnom talijanskom gradu, zajedno s poglavaricom samostana sestrom Costanzom.

Serija “Neka nam Bog pomogne”/Foto: Laudato TV

Kako bi osigurale prihode za održavanje svog doma, samostan postaje internatom za studentice i odjednom mali svijet u kojem se životi djevojaka isprepliću s poslovima malog grada koji obiluje događajima i neispričanim pričama.

U te priče često se upliće nadareni talijanski detektiv Marco Ferrari, čija karijera pati zbog jedne profesionalne pogreške. Spletom okolnosti, sestra Angela i Marco postaju suradnici u kriminalističkim istraživanjima u gradu, a pomoćnice su im tri djevojke: Giulia, Margherita i Azzura, koje žive u internatu sestre Angele.

Serija “Neka nam Bog pomogne”/Foto: Laudato TV

Ova komedija obiluje porukama ljubavi, očuvanju moralnih načela i obitelji, a također se otvaraju pitanja o raznim društvenim problemima kojima se uvijek pronalaze pozitivna rješenja.

Seriju možete gledati nedjeljom u 21:30 na Laudato televiziji.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja