Budi dio naše mreže

Molitvena zajednica Pokreta krunice, "Magnificat" iz Župe Uzvišenje sv. Križa u Zagrebu proslavila je na blagdan Blažene Djevice Marije od Krunice svoj 17. rođendan.

/ md

Trajni đakon Zagrebačke nadbiskupije i voditelj zajednice Ratko Podvorac sretnu je vijest objavio na svom Facebook profilu.

Danas slavimo 17. rođendan Molitvene zajednice Pokreta krunice, “Magnificat”! “Vi ste svi neprocjenjivo Božje bogatstvo koje mi je darovano! Najljepši period moga života. Zahvaljujem Isusu i Majci na svima vama. Čast mi je i neizmjerna ljubav barem malim dijelom na bilo koji način pridonjeti za ovu zajednicu gdje nas Majka sve drži za ruku. Hvala vam svima na toplini i ljubavi, od svakoga sam puno toga naučila. Gospodine neka ti je sva hvala i slava na svemu što činiš po poniznom služenju tvojih vjernih slugu. Hvala ti na predivnoj i brižnoj Majci! Vođeni njenom nježnom rukom nikada nećemo biti izgubljeni!”
(Katarina)
Totus Tuus!

Podsjećamo, u sklopu Pokreta krunice za obraćenje i mir, u prostorijama župe Uzvišenje Sv. Križa u zagrebačkom Sigetu djeluju tri molitvene zajednice: Maranatha, Magnificat i Ruah Adonai. Zajednica Magnificat  je karizmatsko – marijanska molitvena zajednica koja se sastaje svakog petka i broji stotinjak članova. Voditelj zajednice je đakon Ratko Podvorac. Zajednica organizira hodočašća i duhovne obnove, a u njezinu sastavu djeluje i istoimena glazbena skupina “Magnificat” čiji je voditelj, također, đakon Ratko Podvorac.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja