Budi dio naše mreže

U kampanji "Majci za ljubav" Marijini obroci pozivaju vas da čestitate majci njen dan posebnom čestitkom kojom ujedno pomažete nahraniti i gladnu djecu diljem svijeta.

/ ps

Pandemija nam je donijela neku novu svakodnevicu. Fizička distanca sveprisutno je pravilo, a brojni su oni kojima najviše nedostaje utješni zagrljaj njihove mame. Neke su u drugim županijama ili zemljama, neke u bolnicama ili domovima za starije. Nikad teže dostupne, nikad udaljenije, ali nikad u srcu bliže.

Na međunarodni Majčin dan, daljina ne smije biti problem, poručuju iz Marijinih obroka. Ljubav treba nadići sve prepreke, pronaći njihove trenutne adrese i izmamiti osmjehe na lice. Stoga, Marijini obroci predstavljaju kampanju “Majci za ljubav” u kojoj na jedinstven način se može zahvaliti majkama.

Zahvalite za sav trud, a u isto vrijeme pomozite misiji Marijinih obroka kako bi doprli do još više gladne djece koja čekaju svoj obrok.

Naime, uime majke možete donirati Marijinim obrocima i tako omogućiti bolju budućnost gladnoj djeci diljem svijeta, a majci poslati personaliziranu čestitku. “Izražavajući ljubav vlastitoj majci na njezin dan, činite to i za sve druge majke u potrebi. Koliko god daleko bile i s kakvim se god problemima borile. Zahvalite za sav trud, a u isto vrijeme pomozite misiji Marijinih obroka kako bi doprli do još više gladne djece koja čekaju svoj obrok”, poručuju iz organizacije.

Ovom gestom čestitku pružate ne samo vašoj majci, nego ju posvećujete i borbi afričkih majki te pružate ruku njihovoj djeci, ističu.

Darovnu čestitku možete pronaći ovdje. 

Uz kampanju “Majci za ljubav”, moguće je nabaviti čestitke te donirati Marijinim oborcima i povodom drugih prigoda. 

Prosječan trošak prehrane jednog djeteta Marijinim obrocima kroz cijelu školsku godinu iznosi 132 kune. Organizacija je nastala 2002., a danas hrani djecu diljem svijeta u obrazovnim ustanovama. Podružnica Marijinih obroka u Hrvatskoj pokrenuta je 2009., a danas zahvaljujući podupirateljima hrani preko 13 000 djece u 16 školskih kuhinja.

Više o Marijinim obrocima saznajte na njihovoj web-stranici te na društvenim mrežama.

Foto: Marijini obroci Hrvatska

 

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja