Budi dio naše mreže

Laudato TV odsad dostupan i u Sjevernoj Americi, Australiji i Novom Zelandu

Laudato televizija od 15. rujna bit će dostupna gledateljima i putem satelita Eutelsat 16A (16° istočno). Obiteljska televizija dostupna je diljem cijele Europe te Sjevernoj Americi, Australiji i Novom Zelandu.

/ mp

Posebno je značajno da će Laudato TV odsada moći pratiti i korisnici usluge MaxTV Sat u Hrvatskoj. Laudato TV je tzv. FTA (Free to Air) nekodirani kanal i dostupan je gledateljima koji prate TV programe putem satelita Eutelsat besplatno. Sve što je potrebno jest da od polovice rujna na svom satelitskom sustavu (prijamna frekvencija 11678,25 GHz, horizontalna polarizacija) pronađu Laudato TV.

Eutelsat 16A LTV

Laudato TV koji je na televizijskom tržištu samo četiri godine ostavio je svojim programom traga u hrvatskom medijskom prostoru i sve je dostupniji gledateljima. Uz zemaljsko emitiranje na području Zagrebačke i Karlovačke županije i Grada Zagreba, LTV se može pratiti u cijeloj Hrvatskoj putem svih digitalnih platformi i operatera u osnovnim paketima.

Putem kabla, i od sada satelita, Laudato TV je dostupan i van granica Hrvatske, u BiH i ostatku Europe te Sjevernoj Americi, Australiji i Novom Zelandu.

Laudato TV pratite i na mobitelu, tabletu, računalu ili Smart TV-u putem usluge “TV za van”.

Ključne riječi:
Laudato televizija

Obratite nam se

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja