Budi dio naše mreže

Prostore Hrvatske katoličke mreže posjetili su u petak glavni urednik Veritasa i voditelj Pučke kuhinje na zagrebačkom Svetom Duhu fra Vladimir Vidović, fra Ivan Lotar, fra Vilček Novački te Marko Dumančić koji tumači glavni lik u mjuziklu "Svetac svega svijeta".

/ mp

Programska realizatorica na HKR-u Kristina Levak i fra Vilček Novački

Fratri su prilikom dolaska u prostore HKM-a donijeli sa sobom korizmene perece.

Podsjetimo, s Pepelnicom započela je humanitarna akcija Pučke kuhinje u kojoj franjevci prodaju korizmene perece kako bi prikupili novac za kupnju dva kotla za kuhanje 300 obroka za njihove korisnike.

Kako nam je otkrio voditelj Pučke kuhinje fra Vladimir Vidović, ti pereci se pakiraju u vrećice, a u svakoj vrećici nalazi se njih 13.

“Taj broj je broj sv. Antuna Padovanskog jer je 13. lipnja i preminuo. Perece ćemo ponuditi svima koji žele sudjelovati svojim donacijama za kupnju prijeko potrebnih kotlova. Posni zalogajčići mogu se nabaviti u Pučkoj kuhinji te u župi sv. Antuna Padovanskog, utorkom i nedjeljom nakon mise kao i danima kad se moli križni put srijedom i petkom”, istaknuo je naš sugovornik.

Novac se može donirati i na žiro račun:
Zagrebačka banka
IBAN HR6323600001101567611.

Glavni urednik HKM-a Siniša Kovačić s ekipom sa zagrebačkog Svetog Duha

U prostorima Hrvatske katoličke mreže našao se i proslavljeni sportaš Vedran Jerković koji je došao dati intervju, a inače je župni suradnik na zagrebačkoj župi Svetog Duha.

Poznati sportaš Vedran Jerković i fra Vilček Novački

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja