Budi dio naše mreže

Pučka kuhinja na zagrebačkom Svetom Duhu s prvom korizmenom nedjeljom kreće i s novom karitativnom akcijom Korizmeni pereci. Sav prihod od prodaje pereca namijenjen je djelovanju Pučke kuhinje na Svetom Duhu koja uslijed pandemije i potresa ima povećan broj korisnika.

/ kv
Od prve korizmene nedjelje, 21.2., poslije svake svete mise u župi sv. Antuna na zagrebačkom Svetom Duhu možete nabaviti ukusne i slasne korizmene perece. Mali zalogajčić i veliko dobro djelo! Vrijedne kuharice i volonteri marljivo su pripremali i pakirali perece u prigodne paketiće.
U paketiću ima 13 pereca, u čast sv. Antuna, cijena je 20 kuna, a sav prihod ide za potrebe Pučke kuhinje na Svetom Duhu. Uz svaki paketić ide i prigodna i poticajna misao.
Korizmeni pereci bit će u prodaji svaki utorak, srijedu, petak i nedjelju poslije svetih misa ispred crkve sv. Antuna Padovanskoga na Svetom Duhu. Ostale dane pereci se mogu nabaviti u Pučkoj kuhinji od 7 do 14 sati.
Perece možete i naručiti na broj telefona 01 5590050 ili slanjem isključivo SMS poruke na 091 34 44 340 (prezime i koja količina pereca i za kada).
Sav prihod namijenjen je djelovanju Pučke kuhinje na Svetom Duhu koja uslijed pandemije i potresa ima povećan broj korisnika.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja