Budi dio naše mreže

Učenici Katoličke osnovne škole u Virovitici svoje talente iskazali su izrađujući čestitke za Božić želeći uljepšati blagdane korisnicima doma za odrasle osobe Borova. Time su pokazali da za dobra djela nije potrebno nešto izvanredno.

/ bg

Učenici četvrtog i petoga razreda Katoličke osnovne škole iz Virovitice predbožićnom radionicom obilježili su Međunarodni dan volontera i potaknuti tekstom “Polja milosrđa” Ivane Brlić-Mažuranić odlučili su darovati vrijeme jedni drugima, ali i korisnicima Doma za odrasle osobe Borova.

Foto: Dom Borova

“Istina je da je svaka zemlja blagoslovljena koju dobar čovjek gazi”, pročitali su petaši u svojim čitankama pa su zajedno s prijateljima iz četvrtoga razreda odlučili zasijati vlastita polja dobrote crtežima i riječima.

Foto: Dom Borova

Učenici su osmislili i ispisali čestitke za svakog pojedinog korisnika doma, s nadom da će im na ovaj način uljepšati predbožićno i božićno vrijeme.

Foto: Dom Borova

Korisnici i djelatnici Doma za odrasle osobe Borova zahvaljuju učenicima Katoličke osnovne škole Virovitica na ovoj lijepoj gesti i šalju tople zagrljaje u ove nadolazeće blagdanske dane.

 

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja