Budi dio naše mreže

U tijeku su prijave za jubilarni susret KKODS -a koji će se održati u Neumu od 13. do 16. travnja 2023.

/ im

Organizatori navode kako je ovo jedinstvena proslava 10 godina okupljanja. “Do sada su svim sudionicima susreti zajedništva obogatili živote sa još dubljim iskustvom Boga. Mnogi životi su preobraženi. Susret će biti ispunjen snažnim slavljenjem i molitvama za nutarnja iscjeljenja, ozdravljenja i oslobođenja. Imat ćemo prigodu po prvi put u većem broju biti svi zajedno cijelo vrijeme u izvrsno opremljenom hotelu i dvorani. Uroniti ćemo u molitvu i slavljenje zajedno”, javljaju organizatori.

Vezano uz mogućnost sudjelovanja navode da se mogu prijaviti svi zainteresirani koji su upoznati sa karizmatskim načinom molitve.

“Smještaj prijavljujete izravno hotelu na podatke u rubrici KONTAKTI HOTELA. Trebate se prijaviti i  nama na mail adresu obnovauduhusvetom@gmail.com  ili jednostavno ispunite ovu prijavu:  Prijavi se!“, istaknuli su.

Detaljni program susreta biti će objavljen naknadno. Susret počinje u četvrtak u 18 sati sa molitvom i večeri slavljenja te traje do nedjelje do ručka. Ostavili su mogućnost da se susretu možete i naknadno priključiti.  Susretu se može priključiti kada želite – tijekom petka ili subote (uz najavu). Različite su mogućnosti vremena dolaska.

Sudjelovanje na programu je besplatno.  Međutim, potrebno je biti smješten u hotelu jer je popunjena kvota mjesta sa sudionike iz okolice. Cijena zavisi od ponude hotela koju izaberete. Više o samom susretu pročitajte OVDJE!

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja