Budi dio naše mreže

Prvo D je za dušu i usmjereno je na naravnu zrelost polaznika kroz predavanja, samopromatranje, grupni rad i eksperimente. Drugo D označava duh, a pruža osnove ignacijanske duhovnosti i iskustvo duhovnih vježbi u svrhu osnaživanja osobnog iskustva Boga. Treće D stoji za društvo, nudi suradnje u različitim projektima i udrugama kroz koje pojedinac može biti djelotvoran za Drugoga.

/ at

Trogodišnji program za cjeloviti razvoj osobnosti 3D formacija otvara prijave za akademsku godinu 2020./2021. Cilj programa je omogućiti formaciju mladog kršćanina nudeći mu poticajno okruženje za osobni razvoj, rast u vjeri i odgovornom društvenom djelovanju.

Prijave su moguće samo za prvu godinu, a drugu i treću pohađaju polaznici koji su prijašnjih godina pohađali 1. i 2.D.  Program prve godine vodi pater Tomislav Špiranec i počinje 5. listopada, a susreti svih sudionika su ponedjeljkom u 20 sati.

Prva godina 3D formacije sudioniku omogućuje poticajno okruženje u kojem će:

  1. razvijati svijest o sebi prepoznavanjem i izricanjem nutarnjih pokreta;
  2. razmatrati Božju riječ i otvoriti joj se;
  3. vježbati se u krepostima kroz konkretne zadatke i eksperimente;
  4. iskusiti bogatstvo zajedništva.

Kako se prijaviti i koji su uvjeti pročitajte na stranici SKAC-a.

Prijaviti se mogu mladi od 18. do 30. godina (uključno). Osim godina, uvjet je spremnost na promjenu života. Kroz program, navode iz SKAC-a, žele pomoći dušama da donose odluke s Bogom i mijenjaju svoj život u suradnji s Njim, onako kako ih On poziva.

Foto: SKAC Palma

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja