Budi dio naše mreže

Župnik don Damir Stojić i katolička karizmatska zajednica Božja pobjeda pozivaju sve na Jerihonsko bdjenje za nova obiteljska i duhovna zvanja župe u Sveta Mati Slobode na zagrebačkom Jarunu.

/ Ivana Markić

Kao i prethodne 2 godine, i ove godine uoči svetkovine Duhova u župi Duha Svetoga na zagrebačkom Jarunu organizirano je klanjanje Presvetom Oltarskom Sakramentu kroz 7 dana i 7 noći (tzv. Jerihonsko bdjenje).

Nakana klanjanja ove godine je: da po Duhu Svetom svi župljani i prijatelji župe otkriju svoj životni poziv. “Molit ćemo da svi otkriju Božju volju za svoj život, za nova obiteljska i duhovna zvanja”, rekao je don Damir Stojić, župnik.

Bdjenje će započeti u subotu, 28.5. u 20h klanjanjem koje animira molitvena karizmatska zajednica Božja pobjeda, a trajat će do subote, 4.6. do večernje svete mise u 19h.

Župnik je kazao da je tijekom bdjenja potrebno osigurati da uvijek netko bude prisutan u crkvi pa vas potičemo da se prijavite za “dežurstvo” od jednog ili više termina preko google obrasca na linku https://forms.gle/uq9NYGbN3PCjqe9e6 ili popunjavanjem obrasca koji se nalazi na ulazima u crkvu, a kojeg ćete nakon toga ubaciti u poštanski sandučić pored južnog ulaza ili predati u župni ured.

“Potičemo vas sve da se uključite, da tih dana dođete i molite za ovu nakanu, kako za sebe, tako i za druge. Potaknite i svoju obitelj i prijatelje da se i oni odazovu”, stoji u objavi na Facebook stranici župe.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja